Frågor & svar

Vad innebär Kompisligan mer konkret?

Kompisligan är det nya namnet på seriespelet för barn- och ungdomsfotbollen i Sverige. Det innebär att den organiserade fotbollen för barn och ungdomar mellan 6 och 19 år, i de medverkande distrikten, heter Kompisligan. Kompisligan spelar man på tusentals fotbollsplaner runt om i Sverige. Vi är även en digital arena som informerar, inspirerar, underhåller, förklarar och bevakar händelser inom barn- och ungdomsfotbollen i Sverige.


Varför gör vi det här?

Med en gemensam satsning över distriktsgränserna blir vi en starkare kraft framåt där vi tillsammans skapar nya upplevelser för alla som engagerar sig i barn- och ungdomsfotbollen. Under ett gemensamt namn och med en gemensam digital plattform blir vi även mer attraktiva för företag som vill stötta barn- och ungdomsfotbollen i Sverige.


Vilka står bakom Kompisligan?

Det här är ett unikt samarbete där de medverkande distriktsförbunden har gått samman i en nationell gemenskap. Distriktsförbunden ansvarar för tävlingsverksamheten precis som vanligt medan den externa samarbetspartnern LWTS AB tar hand om införsäljningen av sponsorskap, skapar eventdagar samt utvecklar den digitala plattformen. Initiativet stöttas av Svenska Fotbollförbundet.


Hur gör jag för att följa Kompisligan?

Kompisligan finns där du finns. Det vill säga på alla fotbollsanläggningar och idrottsplatser där matcher och seriespel arrangeras. Men du följer oss även här på hemsidan, i sociala medier eller via vårt nyhetsbrev.


Hur får jag svar på frågor om mitt lags matcher?

Då kontaktar du ditt distriktsförbund så hjälper de dig med svar och information som rör just ditt lag.