Kompisligan

Den här hemsidan tillhandahålls av Kompisligan AB.
Ansvarig utgivare: Lena Whitman.

 

Världens största fotbollsliga för
barn & ungdomar!

Kompisligan är matcher och seriespel för barn och ungdomar mellan 6 och 19 år. Vi finns från norr till söder, med ca 2 700 föreningar och 25 000 lag som spelar närmare 200 000 matcher varje år. Faktum är att vi är världens största fotbollsliga.

Över 300 000 spelare möts varje vecka i våra matcher och lagen hejas på av över 2 000 000 supportrar. Det gör oss även till en av Sveriges största mötesplatser. Vårt mål är att vi ska bli den bästa mötesplatsen i Sverige!

Du följer oss här på sajten och i vårt nyhetsbrev men även på Facebook, InstagramSnapchat, Twitter och LinkedIn. Samt på tusentals fotbollsplaner runt om i landet.

 

Ska vi bli kompisar?

För oss handlar sponsorskap om samarbeten och om att tillsammans hitta lösningar för relevant och rolig aktivering och exponering. Vi tror på filosofin: Bidra med värde som skapar uppmärksamhet.

Vi ser sponsring som den överlägset bästa relations- och associationsmarknadsföringen och vi skapar unika paketeringar utifrån våra sponsorers behov och önskemål kopplat till våra möjligheter. Ett bra samarbete ger affärsnytta för våra sponsorer samtidigt som det förstärker upplevelsen för målgruppen.

Vill du veta mer om hur ditt företag kan bli en del av Kompisligan?

Skicka ett mejl till lena@kompisligan.se eller thomas@kompisligan.se.

 

Kompishörna